Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate ROmaniaTarg.ro

Operatorul local de date care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal este: CRIS PROVIDING SERVICES SRL, persoană juridică română cu sediul principal în București, Sector 4, Aleea Terasei 3C, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40 / 14431/2017, CUI 38101991.

     

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 • Folosirea site-ului RomaniaTarg.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de RomaniaTarg.ro prin intermediul site-ului RomaniaTarg.ro implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.
 • Folosirea site-ului RomaniaTarg.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.
 • RomaniaTarg.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.

     

2. Scopul urmarit

 • Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de RomaniaTarg.ro prin intermediul site-ului RomaniaTarg.ro persoanelor fizice si/sau juridice in vederea publicarii pe site de Anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii.
 • Pagina RomaniaTarg.ro contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, RomaniaTarg.ro. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in Pagina RomaniaTarg.ro este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat RomaniaTarg.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere pe Pagina RomaniaTarg.ro, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
 • Intregul continut al Paginii RomaniaTarg.ro  incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea RomaniaTarg.ro si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor Paginii RomaniaTarg.ro, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

     

 

3. Ce date colectam referitoare la persoana dvs.?

Informații privind înregistrarea și alte informații referitoare la cont

În momentul în care vă înregistrați în vederea utilizării Serviciile noastre, este posibil ca noi să colectăm următoarele informații referitoare la persoana dvs.:

  • în cazul în care vă înregistrați în mod direct pe platforma noastră, vi se va solicita să furnizați adresa de e-mail;
  • în cazul în care vă înregistrați utilizând contul de Facebook: numele și prenumele care apare pe contul dvs. de Facebook, adresa de email asociată contului dvs. de Facebook, ID-ul de Facebook și URL-ul către fotografia dvs. de profil de pe Facebook. În cazul în care ați acordat o permisiune societății Facebook prin intermediul opțiunii sale de confidențialitate din cadrul aplicației (care apare chiar înainte de înregistrarea pe Serviciile noastre), este posibil să colectăm date privind genul, vârsta sau adresa dvs. de email, în funcție de permisiunile acordate de către dvs;

În funcție de alegerile pe care le faceți pe parcursul autentificării pentru Serviciile noastre sau în cursul procesului de contractare a Serviciilor noastre, puteți opta să ne furnizați următoarele date suplimentare cu caracter personal:

  • numele dvs.;
  • adresa de domiciliu;
  • numărul de telefon mobil;
  • detaliile dvs. de plată, în cazul în care doriți să utilizați serviciile noastre plătite, care, în funcție de metoda de plată utilizată, includ
   • detaliile cardului dvs. de credit si/sau de debit (numele titularului cardului, data expirării cardului, tipul de card de credit, primele și ultimele patru cifre ale numărului cardului dvs. de credit, și codul CVV / CVC, care este transmis către procesatorul de plăți si nu este stocat de către romaniatarg.ro ;
   • numărul de telefon mobil;
   • adresa de email.

 

Valabilitatea contului dvs. pe romaniatarg.ro

Validăm conturile utilizatorilor romaniatarg.ro utilizând verificarea prin e-mail, pentru a ne asigura de faptul că fiecare cont este asociat cu un utilizator real și unic. Acest proces de validare este demarat în momentul în care publicați prima listare de anunțuri în cadrul Serviciilor noastre.

În cazul în care nu sunteți de acord cu validarea contului dvs., acesta va rămâne în continuare inactiv și nu veți avea posibilitatea de a utiliza Serviciile noastre.

 

Comunicarea prin intermediul funcției de chat din cadrul Serviciilor noastre

În momentul în care utilizați aplicația de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm și prelucrăm conținutul și informațiile pe care alegeți să ni le furnizați prin această funcție.

 

3.1    Datele pe care le colectăm în mod automat în momentul în care utilizați Serviciile noastre

În momentul în care utilizați Serviciile noastre, colectăm în mod automat următoarele informații referitoare la persoana dvs.:

Informații referitoare la dispozitivele folosite

 • Colectăm informații specifice referitoare la dispozitivele utilizate, cum ar fi, adresa dvs. IP.

Datele referitoare la clienți și la autentificare

  • Detalii tehnice, inclusiv adresa protocolului de internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. Vom stoca de asemenea informațiile dvs. de autentificare (data înregistrării, data ultimei schimbări a parolei, data ultimei conectări cu succes), tipul și versiunea browser-ului dumneavoastră.

 

3.2.    Date provenind de la terți sau din surse accesibile în mod public

Primim datele dumneavoastră cu caracter personal de la diferite terțe persoane și din surse accesibile în mod public, pe care le putem combina cu sau conecta la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul Serviciilor noastre. În mod specific, acestea includ următoarele informații:

 • în cazul în care vă înregistrați utilizând contul Facebook: primim adresa de email asociată contului dvs. de Facebook (în scopul creării contului dvs. romaniatarg.ro și pentru a vă transmite notificări de sistem și mesaje de marketing), precum și informații referitoare la profilul dvs. public, inclusiv ID-ul dvs. de Facebook, numele și prenumele (utilizat ca nume de utilizator în momentul când utilizați Serviciile noastre) și URL-ul către fotografia dvs. de profil de pe Facebook (în scopul creării fotografiei dvs. de profil pentru contul romaniatarg.ro;
 • anumite informați tehnice și de utilizare din partea furnizorilor de servicii analitice, cum ar fi Google Analytics 360, în scopuri statistice și pentru analiza utilizării Serviciilor noastre, în vederea îmbunătățirii Serviciilor noastre și pentru marketing online;
 • autorităților guvernamentale le vom furniza numele de utilizator, numărul de telefon și adresa de email în momentul în care solicită romaniatarg.ro, să efectueze verificări sau să furnizeze acestor autorități date suplimentare în contextul activităților de prevenire a fraudei;

 

 

 • Care sunt motivele pentru care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal? 

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal numai în situațiile în care legea ne permite acest lucru. Cel mai frecvent, vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele împrejurări:

  • în situația în care trebuie să executăm contractul pe care urmează să-l încheiem sau pe care l-am încheiat cu dvs.;
  • atunci când acest lucru este necesar în conformitate cu interesele noastre legitime și când considerăm că interesele noastre legitime nu sunt anulate de interesele dvs. sau ale altor persoane vizate sau de drepturile și libertățile dvs. fundamentale, de exemplu, pentru îmbunătățirea Serviciilor noastre și pentru consolidarea siguranței și securității Serviciilor noastre;
  • atunci când trebuie să ne conformăm cu o obligație legală sau de reglementare.

În anumite împrejurări, este posibil de asemenea să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza consimțământul dumneavoastră. În cazul acesta, vă vom informa cu privire la scopul și categoria de date cu caracter personal care urmează a fi prelucrate în momentul în care vă solicităm consimțământul.

 

Descriere a motivelor pentru care utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal și care sunt temeiurile legale pe care le invocăm atunci când procedăm astfel.

  • Pentru asigurarea accesului la Servicii și furnizarea acestora
  • În cazul în care vă conectați utilizând  ID-ul de email, utilizăm numele și prenumele, numărul de telefon mobil și/sau adresa dvs. de email pentru a vă identifica în calitate de utilizator și pentru a vă acorda acces la Serviciile noastre.
  • În cazul în care vă conectați utilizând contul de Facebook, utilizăm numele și prenumele și adresa de email asociată acestui cont, precum și URL-ul către fotografia dvs. de profil  pentru a vă identifica în calitate de utilizator al Serviciilor noastre și pentru a vă acorda acces la Serviciile noastre. Datele de autentificare de mai sus sunt de asemenea utilizate de noi pentru furnizarea Serviciilor noastre către dvs.  
  • Utilizăm furnizori terți de servicii de plăți pentru prelucrarea oricărei plăți pe care o efectuați în legătură cu Serviciile noastre. În funcție de metoda de plată, este posibil să vi se solicite să ne furnizați detaliile dvs. de plată și cele privind cardul de credit/debit, pe care le vom transmite ulterior furnizorului de servicii de plată în scopul procesării plății dvs. Nu stocăm informațiile referitoare la cardul dvs. de credit. Nu stocăm nicio valoare a codului de verificare a cardului de credit și doar transmitem astfel de valori și numărul cardului dvs. de credit într-o manieră criptată în scopul prelucrării plăților dvs. de către furnizorul de servicii de plată.

 

Prelucrăm informațiile menționate mai sus pentru executarea corespunzătoare a contractului nostru cu dvs..

  • Pentru îmbunătățirea experienței dvs. în legătură cu Serviciilor noastre
  • În cazul în care decideți să ne puneți la dispoziție datele dvs. de localizare, utilizăm aceste date în următoarele scopuri:
  • pentru compilarea de informații anonime și agregate referitoare la caracteristicile și comportamentul utilizatorilor serviciului romaniatarg.ro, inclusiv în scopul analizării, segmentării și dezvoltării activității profilurilor anonime;
  • pentru creșterea performanței Serviciilor noastre și pentru personalizarea conținutului pe care îl transmitem către dvs. De exemplu, cu ajutorul datelor de localizare, afișăm listări de anunțuri care se află în zona din apropierea dvs., pentru a îmbunătăți experiența dvs. de achiziție. În acest sens, serviciul OpenStreetMaps si Google Maps este integrat în cadrul Serviciilor noastre. OpenStreetMaps si Google Maps sunt furnizate de către noi și de OpenStreetMaps si  Google, acționând în calitate de operatori de date independenți. Aceasta înseamnă că atât Google cât și OpenStreetMaps dar si noi suntem răspunzători pentru prelucrarea datelor dvs. de localizare în contextul OpenStreetMaps  si Google Maps. În orice caz, nu vom prelucra datele dvs. de localizare în niciun scop în afara celor explicate prin prezenta Politică de confidențialitate. Cu toate acestea, este posibil OpenStreetMaps si Google să prelucreze astfel de date de localizare în scopuri proprii, astfel cum este explicat acest aspect în cadrul Politicii de confidențialitate a OpenStreetMaps https://wiki.osmfoundation.org/wiki/Privacy_Policy si Google, care poate fi consultată la adresa Politica de confidenţialitate – Confidenţialitate şi termeni – Google. Utilizarea de către dvs. a aplicației Google Maps prin intermediul Serviciilor noastre este supusă Termenilor aplicabili serviciului ai Google Maps.
  • Cu ajutorul informațiilor de contact din contul dvs., care includ adresa dvs. de email și numărul de telefon mobil, cartografiem diferitele dispozitive (cum ar fi desktop-uri, telefoane mobile, tablete) utilizate de dvs. pentru accesarea Serviciilor noastre. Acest lucru ne dă posibilitatea de a asocia activitatea dvs. în cadrul Serviciilor noastre din aceste dispozitive și ne ajută să vă oferim o experiență fără cusur, indiferent de dispozitivul pe care-l utilizați.
  • Utilizăm imaginile pe care le încărcați, descrierile și prețurile pe care le furnizați în cadrul listărilor de anunțuri pentru a antrena modelele de învățare automată să personalizeze rezultatele căutării în legătură cu poziția în clasament a anunțului și cu interesul utilizatorului, în scopul îmbunătățirii identificării și prezentării articolelor din anunțuri, al îmbunătățirii funcției de căutare și al creșterii probabilității unei vânzări finalizate cu succes. Acest lucru ne ajută să ne îmbunătățim Serviciile și să vă oferim o experiență îmbunătățită în calitate de utilizator.
  • Pentru a afișa și a vă oferi recomandări cu privire la listările de anunțuri din cadrul Serviciilor noastre care ar putea prezenta interes pentru dvs., recurgem la algoritmi care utilizează informații referitoare la comportamentul dvs. de navigare, articolele achiziționate, date privind fluxul de click-uri, ID-ul dvs. de utilizator și datele dvs. de localizare, în cazul în care ne-ați acordat permisiunea de a le utiliza. Utilizăm această formă de luare de decizii în mod automat în baza interesului nostru legitim de a ne îmbunătăți Serviciile și de a oferi o experiență îmbunătățită utilizatorilor prin punerea la dispoziție a unor listări de anunțuri mai relevante.
  • Accesăm și analizăm comunicările dvs. cu alți utilizatori prin intermediul funcției de chat din cadrul Serviciilor noastre pentru îmbunătățirea produselor și pentru a vă oferi o experiență îmbunătățită în calitate de utilizator (de ex., pentru identificarea produselor vândute și pentru a vă pune la dispoziție numai listări de anunțuri active). Prin urmare, dezvoltăm și antrenăm modelele de învățare automată și algoritmi să analizeze în mod automat conținutul comunicărilor dvs. din funcția chat. Pentru crearea și antrenarea modelelor noastre de învățare automată, este posibil ca specialiștii noștri în domeniul învățării automate să analizeze manual eșantioane din conținutul mesajelor de tip chat. În aceste împrejurări, se acordă drepturi de acces extrem de restrictive specialiștilor selectați din domeniul învățării automate care analizează conținutul comunicărilor din funcția chat. În cadrul acestui proces de analiză, anonimizăm conținutul comunicărilor pe cât posibil prin aplicarea unui filtru de scanare pentru detectarea și ascunderea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, numerele de telefon sau adresele de email. Cu toate acestea, este posibil să mai existe cazuri în afara controlului nostru în care conținutul comunicărilor ar putea afișa anumite date cu caracter personal pe care ați ales să le furnizați.
  • Pentru măsurarea nivelului de satisfacție al utilizatorilor legat de experiența de tranzacționare a acestora și pentru asigurarea unui nivel optim și eficient de comunicare între utilizatori, precum și pentru verificarea și prevenirea acțiunilor și comportamentelor neadecvate în contextul activității desfășurate în legătură cu Serviciile noastre, colectăm informații referitoare la evaluări și feedback privind interacțiunile dintre utilizatori în legătură cu Serviciile noastre, aceste informații permițându-ne să luăm măsuri necesare și adecvate pentru menținerea unor standarde ridicate la furnizarea Serviciilor noastre.

Prelucrăm informațiile menționate mai sus pentru executarea corespunzătoare a contractului nostru cu dvs. și pe baza interesului nostru legitim legat de îmbunătățirea experienței dvs. de utilizare a Serviciilor noastre.

 

  • Pentru asigurarea siguranței și securității Serviciilor
  • Utilizăm numărul de telefon mobil, datele de conectare și codurile unice de identificare ale echipamentelor în scopul administrării și protejării Serviciilor noastre (incluzând depanarea (troubleshooting), analiza de date, testarea, prevenirea fraudei, întreținerea sistemului, serviciile de asistență, raportarea și găzduirea de date).
  • Accesăm și analizăm comunicările dvs. cu alți utilizatori pe care le aveți prin intermediul funcției chat din cadrul Serviciilor noastre pentru a verifica nivelul de satisfacție al clienților, din considerente de securitate și în scopul prevenirii fraudelor (de ex., pentru blocarea mesajelor spam sau abuzive care ar putea fi trimise dvs. de alți utilizatori). Prin urmare, dezvoltăm și antrenăm modele de învățare automată și algoritmi pentru a ne ajuta la detectarea și prevenirea automată a comportamentelor inadecvate sau frauduloase ale utilizatorilor. În cursul procesului de analiză și antrenare, anonimizăm conținutul comunicărilor din funcția chat pe cât posibil prin anonimizarea valorilor unice de identificare atribuite utilizatorilor. Cu toate acestea, este posibil să mai existe cazuri în afara controlului nostru în care conținutul comunicărilor din funcția chat ar putea afișa anumite date cu caracter personal pe care ați ales să le furnizați. Numai în cazuri și circumstanțe limitate, specialiștii noștri responsabili de asigurarea siguranței și securității clienților analizează manual conținutul comunicărilor din funcția chat, de exemplu, în cazul în care avem indicii temeinice care conduc la suspiciuni de activități frauduloase. În aceste situații, se aplică reguli extrem de stricte de acces pentru specialiștii selectați responsabili de siguranța și securitatea clienților care analizează conținutul comunicărilor din funcția chat.
  • Pentru prevenirea și detectarea fraudelor din cadrul Serviciilor noastre, recurgem la algoritmi capabili să recunoască comportamentele suspecte sau frauduloase ale utilizatorilor pe baza anumitor informații cum ar fi activitatea utilizatorului și conținutul publicat, care ne pot determina să interzicem anumite conturi de utilizator. Interzicerea automată are loc în momentul în care există un nivel extrem de ridicat de certitudine cu privire la faptul că un cont sau o acțiune este frauduloasă. În caz contrar, se efectuează o analiză de către factorul uman, respectiv de specialiștii responsabili pentru siguranța și securitatea clienților, pe baza unor drepturi de acces extrem de restrictive. Utilizăm această formă de adoptare automată de decizii în baza interesului nostru legitim de a detecta și preveni fraudele și de a menține siguranța și securitatea Serviciilor noastre pentru utilizatori. În cazul în care considerați că contul dvs. a fost interzis în mod nejustificat, ne puteți contacta prin intermediul adresei formularului de contact de la adresa https://romaniatarg.ro/contact , caz în care echipa noastră va analiza decizia privind interzicerea contului dvs.
  • Colectăm anumite informații provenite de la și în legătură cu echipamentul electronic cu ajutorul căruia accesați Serviciile noastre în baza interesului nostru legitim de prevenire a fraudelor din cadrul Serviciilor noastre. Informațiile colectate de noi includ ID-ul dvs. de utilizator (în funcție de faptul dacă sunteți sau nu conectat), domeniul de țară, adresa IP, precum și informații specifice cu privire la software-ul echipamentului, cum ar fi fonturile, fusul orar al sistemului și al browser-ului și formatele video și audio disponibile. Informațiile referitoare la echipament sunt utilizate pentru a stabili dacă se utilizează același echipament atunci când utilizatorii interacționează cu Serviciile noastre. Asociem aceste informații cu un scor de fraudă aferent utilizatorului, pe baza căruia este posibil să interzicem anumiți utilizatori. Pentru informații suplimentare cu privire la acest subiect, vă rugăm că consultați politica noastra cu privier la fisierele de tip COOKIES. În cazul în care considerați că contul dvs. a fost interzis în mod nejustificat, ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact la adresa https://romaniatarg.ro/contact, caz în care echipa noastră va analiza decizia privind interzicerea contului dvs.

Prelucrăm informațiile menționate mai sus pentru executarea corespunzătoare a contractului nostru cu dvs. și pe baza interesului nostru legitim.

 

Pentru a promova și a vă oferi Servicii care ar putea prezenta interes pentru dvs.

  • Utilizăm adresa de email și numărul de telefon mobil (prin SMS) pentru a vă oferi sugestii și recomandări cu privire la Serviciile noastre care ar putea prezenta interes pentru dvs.
  • În cazul în care decideți să ne puneți la dispoziție datele dvs. de localizare, este posibil să utilizăm aceste date pentru măsurarea și monitorizarea interacțiunilor dvs., cu banner-ele publicitare ale unor terțe persoane plasate de noi în cadrul Serviciilor noastre.

Prelucrăm informațiile menționate mai sus pe baza interesului nostru legitim legat de derularea activităților de marketing pentru a vă oferi Servicii care ar putea prezenta interes. Mai exact, este posibil să primiți anumite comunicări de marketing din partea noastră:

  • prin orice mijloc de comunicare preferat, în cazul în care ați solicitat astfel de informații de la noi;
  • prin email, cu privire la produse și servicii similare, în cazul în care utilizați deja Serviciile noastre sau ați achiziționat unele dintre produsele noastre;
  • prin telefon sau email, în cazul în care ne-ați furnizat detaliile dvs. în momentul în care ați intrat în competiție; sau
  • prin telefon sau email, în cazul în care v-ați înregistrat pentru o anumită promoție.

Ne puteți solicita să sistăm transmiterea unor astfel de comunicări de marketing în orice moment dând click pe link-ul de dezabonare din cadrul mesajului email trimis dumneavoastră sau prin schimbarea setărilor de notificare din contul dvs.

În alte situații în afara celor menționate mai sus, vom utiliza adresa dvs. de email și numărul de telefon mobil pentru a vă transmite comunicări directe de marketing (prin email, notificări automate, SMS sau apeluri telefonice), în cazul în care ne-ați acordat consimțământul de a proceda astfel bifând căsuța respectivă în momentul înregistrării pe Serviciile noastre. Vă puteți răzgândi în orice moment și vă puteți retrage consimțământul prin intermediul setărilor contului dvs. romaniatarg.ro.

Prelucrăm datele cu caracter personal menționate mai sus în vederea unei analize aprofundate a interacțiunii dvs. cu membrii echipei noastre responsabile de relația cu clienții sau ai echipei de vânzări (după caz) și a îmbunătățirii modalității în care membrii echipelor noastre deservesc clienții.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

 

 

     4.Definitii - Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

 • Pagina RomaniaTarg.ro - site-ul RomaniaTarg.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul RomaniaTarg.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 • Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Pagina RomaniaTarg.ro  fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau serviciile furnizate prin intermediul Paginii RomaniaTarg.ro ; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de RomaniaTarg.ro  prin intermediul Paginii RomaniaTarg.ro .
 • Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de RomaniaTarg.ro  prin intermediul Paginii RomaniaTarg.ro  cu privire la vanzarea, cumpararea sau inchirierea unui Produs.
 • Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin prezentul.
 • Termeni si Conditii - prevederile din acest document, create de RomaniaTarg.ro  . care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Paginii RomaniaTarg.ro , aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de RomaniaTarg.ro  prin intermediul Paginii RomaniaTarg.ro .
 • Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Pagina RomaniaTarg.ro .
 1. Aspecte Generale
 • Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Pagina RomaniaTarg.ro , care sa contina:
  • datele reale de contact ale Utilizatorului,
  • descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului,
  • pretul.
 • Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.
 • Procedura postarii unui Anunt pe Pagina RomaniaTarg.ro  este detaliata la sectiunea intitulata  Ajutor! de pe Pagina RomaniaTarg.ro .
 • Valabilitatea unui anunt este de 60 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.
 • Serviciile oferite de catre Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

 1. Drepturile si Obligatiile Furnizorului
 • Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Paginii RomaniaTarg.ro  care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
 • Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Paginii RomaniaTarg.ro  sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Pagina RomaniaTarg.ro  de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Pagina RomaniaTarg.ro .
 • Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Pagina RomaniaTarg.ro va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
 • Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
 • Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul RomaniaTarg.ro.
 • Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. Deasemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.
 • Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de Pagina RomaniaTarg.ro, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.
 • Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.
 • Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Paginii RomaniaTarg.ro.

 

 1. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului
 • Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.
 • Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
 • Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
 • Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului catre Furnizor spre publicare pe Pagina RomaniaTarg.ro prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.
 • In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Pagina RomaniaTarg.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

 

 1. Verificarea/Moderarea Anunturilor
 • Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Pagina RomaniaTarg.ro  de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.
 • Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.
 • Nu este permisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut la un interval mai mic de 14 zile (termenul de reactualizare al unui anunt)
 • Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.
 • Nu pot fi publicate Anunturi cu date evident false.
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:
  • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
  • alcool si bauturi alcoolice
  • tigari si produse pe baza de tutun
  • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
  • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de crima
  • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
  • bunuri inexistente
  • animale pe cale de disparitie
  • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
  • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
  • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin internet
  • produse contrafacute sau replici
  • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca
  • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
  • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
  • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
  • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
  • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante,
  • organe umane
  • arme si munitii ce necesita autorizatie corespunzatoare pentru comercializarea lor
  • prezervative
  • echipamente spy, de spionaj
 • Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri.
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul / serviciul oferit)
 • Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
 • Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
 • Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Pagina RomaniaTarg.ro (inclusiv cele promovate), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
  • fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
  • fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina RomaniaTarg.ro
 • In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Pagina RomaniaTarg.ro, Utilizatorul va fi informat intotdeauna in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.
 • In situatia in care un anunt promovat este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile site-ului RomaniaTarg.ro .ro, Utilizatorul va primi in contul de pe site, credit echivalent cu pretul achitat pentru promovare. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor anunturi, care respecta Termenii si Conditiile, pe site si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.
 • In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Pagina RomaniaTarg.ro  in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.
 • In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

 

 1. Promovarea Anunturilor
 • 9.1 - Orice Anunt postat pe Pagina RomaniaTarg.ro  direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolului 8.2.
 • 9.2 - Promovarea unui anunt consta in:

Ø  Promovare tip „PREMIUM”   - Anunțul tău va fi publicat pe prima pagină a site-ului romaniatarg.ro și va fi listat primul în lista de anunțuri. Se va menține pe  pozitie de top  atât pe prima pagină cât și in categoria si subcategoria din care face parte în ordinea publicării tuturor anunțurilor promovate.

Toate anunțurile promovate vor purta sigla ''PREMIUM''

 

Prețul promovării anunțului este de 1 euro/zi. Perioada promovării rămânând la alegerea dvs.. ADAUGARE ANUNTURI!!!

 

 1. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor
 • Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de RomaniaTarg.ro . pe Pagina RomaniaTarg.ro , in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
 • De asemenea, Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Paginii RomaniaTarg.ro  care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de RomaniaTarg.ro  ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Paginii RomaniaTarg.ro , despre care au cunostinta.
 • Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Pagina RomaniaTarg.ro .
 • Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
 • Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
 • Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro
 1. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
 • Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, RomaniaTarg.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii RomaniaTarg.ro  si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina RomaniaTarg.ro .
 • Orice persoana care acceseaza Pagina RomaniaTarg.ro  si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina RomaniaTarg.ro , isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca RomaniaTarg.ro  sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre RomaniaTarg.ro  prin intermediul Paginii RomaniaTarg.ro  vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina RomaniaTarg.ro  vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
 • Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
 • Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa de mail:  sesizari@romaniatarg.ro, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.
 1. Modificarile prezentului document
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
 • Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

 

 1. Legea aplicabila. Litigii
 • Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
 • Orice litigiu care are ca obiect o disputa 

 

 

 

 

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea "cookie"-urilor utilizate de site-ul www,romaniatarg.ro,

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza: Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Google Adsense, Facebook, Twitter etc..De asemenea, pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.

"Cookie"-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe Internet, cum ar fi:

 • Imbunatatesc eficienta publicitatii online.
 • Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.
 • Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse .
 • Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.

Ce este un “cookie”

Un "Internet Cookie" este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

 • Cookie-uri Persistente - Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terti) - care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.
 • Cookie-uri de sesiune - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).

Care este avantajul cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex - preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc "third party cookies" pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri  pentru geotargetting

 

Alte cookie-uri ale tertelor parti

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

Mai aveți întrebări? Contact
Sunteți un vânzător profesionist? Creează cont